søndag 15. mai 2011

JUBILEUMSMARKED

Jeg har ikke stresset meg slank i dag,
men jeg har hatt en givende dag
på jubileumsmarked på Blå!
Mange koselige besøk,
putekjøp og gjensyn med flotte Trine,
fikk møte herlige Janne som var på Oslobesøk,
ble kjent med denne spennende naboen
og fikk treffe Handmade Vibeke live, veldig trivelig!
Blå stilte med høye glass
for å gjøre stas på jubilèet.
Broderi og musserende...
Anbefales!

8 kommentarer:

 1. Ja, dette var en trivelig dag på Blå! Veldig koselig å hilse på deg:) Og neste gang vi sees på Blå tror jeg jammen at jeg må unne meg "det er lov å bli hjemme". Skjønte ikke hvor bra den faktisk er før jeg kom hjem. Da innså jeg at den er genial! Du er flink, flink, flink :) God søndagskveld!

  SvarSlett
 2. Virker som dere er en herlig "samfun" av talentsfulle, flinke folk.... Får det aldri til den oslo turen.... Men glad for deg/derre som var der og koste dere : )

  SvarSlett
 3. Tusen takk kjære du! Viktig beskjed for engasjerte jenter :) Nå blir det The Departed og sofan her. God kveld i stua!

  SvarSlett
 4. Demie: takk for gode ord, det blir helt sikkert flere sjanser! Tror du ville likt deg der. God søndagskveld til deg :)

  SvarSlett
 5. Hei igjen :) Det var så koselig å hilse på deg :) Du lager så mange fine ting .INSPIRERENDE ;) Og ja, du var så trivelig som jeg hadde forestilt meg deg også ;) Når jeg kommer hjem så skal jeg sende deg mail :)

  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 6. Du er også inspirerende!! Nyt resten av Oslobesøket. Gleder meg til mail :)

  SvarSlett
 7. Hei!
  Hyggelig å være din nabo på jubileumsmarkedet! Vi må holde kontakten, så håper jeg du kommer på Blå igjen snart. Jeg skal til helga - gir meg ikke så lett. Bloggen min finner du her: http://lifeoflinuz.blogspot.com/ Jeg legger meg til som følger på din og håper du gjør det samme på min.

  :) Line - krysantemum design

  SvarSlett
 8. Ja, takk for godt naboskap :) Håper vi sees igjen om ikke så altfor lenge! Jeg har lagt meg til spm følger på bloggen din :) Ha en fin dag kjære du!

  SvarSlett