lørdag 24. september 2011

TILSLØRT EPLEPAI

Epler fra hagen
kardemomme
kanel
Wasa fullkorn ströbröd
hakkede mandler
smør
fruktose
Kok eplesyltetøy med kardemomme og kanel.
Bland sammen Wasa fullkorn ströbröd,
hakkede mandler, smør og fruktose.
Legg syltetøyet i ildfast form.
Ha smuldredeigen over.
Stek til toppen er gylden.
Serveres med krem eller vaniljekesam.

10 kommentarer:

  1. dette innlleget bokmerkes med en gang! skla prøves snart !!!

    SvarSlett
  2. Fin blogg du har, jeg liker de tøffe broderiene!
    Jeg blir følger :-)
    Fin helg til deg :-)

    SvarSlett
  3. Nam! Trur eg smakte noko liknande hjå ei venninne ein dag, supergodt!!

    SvarSlett
  4. Takk for hyggelige kommentarer, ha en flott søndag alle fire!

    SvarSlett
  5. Ah - gjett om jeg skal smuldrepai-e meg med dagens tilfang av fall-epler :-D
    Takk for tips & lækkert brodert som alltid!
    Klem

    SvarSlett
  6. Yeah! Denne så god ut. Du er flink til å kose deg du! :)

    SvarSlett
  7. Å, så fint! Likte særlig broderiet da:)

    SvarSlett
  8. Fie: så bra at tipset kunne inspirere :)

    Brudeblogg: Det var godt også, jeg lover.

    Silje: Takk skal du ha, jeg prøver meg i alle fall :D

    Katrine: Tusen takk, god søndag til deg.

    SvarSlett